Skal dit firma give julegave? Læs her, hvad der virker

Firmajulegaver findes i mange udgaver (foto: syddesign.dk)
Firmajulegaver findes i mange udgaver (foto: syddesign.dk)

Nogle mennesker elsker julen, mens andre ikke kan fordrage den. Sidstnævnte er som regel trætte af det gaveræs, der finder sted. Det er dog ikke til at komme udenom, og fordi det i mange tilfælde er påtvunget, kan det være en god idé at få det bedste ud af det. Derfor kan man som afsender lige så godt prøve at finde noget, der kan glæde modtageren. Ellers er det både spild af tid og energi, men også penge. Det kan dog være svært at lure, hvad der gør den enkelte glad. Det gælder især for virksomheder, som giver julegaver til eksempelvis kunder eller medarbejdere.

Vis overskud overfor medarbejderne

Mange vælger den sikre løsning, som ikke er så sikker længere: vin. Selvom de fleste godt kan lide vin, er det færre og færre, som rent faktisk drikker det. Derfor kan det hurtigt blive en gave, som går i glemmebogen og ikke imponerer synderligt. Det kan sagtens gøres bedre. Faktisk kan firmajulegaver godt være god forretning. Hvis gaven er så god, at den bliver gratis markedsføring og omtale, så har den virkelig gjort det godt. Hvis det skal være tilfældet, skal det helst være noget, som holder i mange år fremover. På den måde vil det minde modtageren om virksomheden i tilsvarende mange år.

Firmajulegaver kan være god forretning

Gaven kan med fordel være noget, man har stående fremme, som folk kan se. Når folk spørger, hvor det kommer fra, vil virksomheden blive nævnt. Det er god forretning. Det kan eksempelvis være dansk design, som de fleste gerne vil have stående fremme. Det er væsentlig dyrere, men det skal ses som en investering. Dansk design giver også et indtryk af kvalitet og politisk bevidsthed, som måske afsmitter positivt på virksomheden. På den måde kan firmajulegaver være meget mere end en vin, der bliver drukket eller gemt væk og glemt.

Læs mere om firmajulegaver herinde!

 

Find flere ideer:

Brug dine vandflasker igen og vær god ved miljøet

En tanke om “Skal dit firma give julegave? Læs her, hvad der virker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.