Gode idéer til firmagave

Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)
Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)

En lille kurv med chokolade. En flaske vin. Et gavekort til en lokal restaurant. Dette er blot nogle af de klassiske firmagaver, som medarbejdere i private virksomheder har chance for at få med hjem. Ofte gives disse gaver, når ferieperioden begynder, og medarbejderne så småt skal på ferie. Det er en rigtig god idé at give sine medarbejdere en firmagave, da det gør dem glade, og sikrer, at de følger sig værdsat af virksomheden.

 

God omtale og god inspiration

Især en firmagave inden en længere ferieperiode er en fremragende idé, da det kan være med til at forbedre medarbejderens mening om firmaet i løbet af ferien, når man tilfældigvis skæver over til den flotte kurv med udvalgte lækkerier, som man fik med hjem, da man gik på ferie. En god flaske vin er en klassiker inden for firmagaveverdenen, og det er der en god grund til. De fleste mennesker nyder vin, men man går som regel ikke ud og køber en dyr flaske vin, med mindre der er en særdeles god anledning. En firmagave med vin giver medarbejderen en luksusoplevelse, der også kan fås til en overkommelig pris for virksomheden.

 

Giv en firmagave med et strejf af luksus

Netop dette er vigtigt for den gode firmagave, da medarbejderen virkelig får fornemmelsen af at blive forkælet, hvis han eller hun får en vare, der er lidt lækrere end det sædvanlige. Dette kan også bruges til at vælge en firmagave, der er sammensat af en række produkter. En kurv med belgisk chokolade, dyr lakrids og syltet frugt kan også tilbyde medarbejderen et stykke af noget eksklusivt, som gør livet lidt lækrere. Samler man forskellige produkter, vil medarbejderen og dennes familie desuden blive mindet om virksomhedens generøsitet over længere tid, da man vil kunne nyde produkterne fordelt over længere tid, når der er flere af dem. På den måde huskes man hele tiden på, at man er værdsat som medarbejder, hvilket jo netop er formålet med en firmagave.

 

Find den perfekte firmagave til denne sæson og dine medarbejdere

 

Kig videre herinde:

Gør reklame let og billigt ved at få fat i kildevand med logo til at dele ud.

En tanke om “Gode idéer til firmagave”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.