Glæd dine medarbejdere med firmagaver

Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)
Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)

Hvordan fortæller du dine medarbejdere at deres arbejde er værdsat? Hvis ikke, så har du rig mulighed for at gøre det med firmagaver. Det ser dine medarbejdere nemlig stor værdi i.

 

Værdien ved firmagaver

Firmagaver til dine medarbejder har nemlig en hvis værdi, man ikke bør undervurdere. Specielt jul og nytår er et godt tidspunkt at vise dine medarbejder, at virksomheden værdsætter deres indsats og arbejdskraft i løbet af året. Det skaber nemlig loyale og glade medarbejdere, der gerne vil gøre en ekstra indsats. Undersøgelser viser nemlig at det ikke er økonomiske bonusser, der motiverer medarbejdere, med derimod ros og anerkendelse. Her er firmagaver som julegaver eller andre tidspunkter et godt alternativ til bonussen.

 

Husk skattefar

Det kan dog – med en stor medarbejderstab – være svært at vide, hvad man skal vælge, så alle bliver glade for gaven. Derfor er det godt at købe firmagaven et sted, med et stort udvalg, så medarbejderen enten selv kan vælge med et gavekort, eller du som arbejdsgiver kan vælge et par stykker ud, der passer til de forskellige medarbejdersegmenter. Dog skal man ved gaver til medarbejdere huske at de kan beskattes. Det er dig, som arbejdsgiver, der skal indberette værdien af gaven, så dine medarbejder undgår at blive yderligere beskattet når det er den tid. Der er nemlig nogle regler, det er godt at sætte sig ind i.

 

Se udvalget af firmagaver, der kan glæde

 

Klik også herind:

Giv en personlig gave med t-shirts med tryk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.