Giv en flot firma gave til dine ansatte

Firmajulegaver findes i mange udgaver (foto: syddesign.dk)
Firmajulegaver findes i mange udgaver (foto: syddesign.dk)

Som virksomhed er det vigtigt at sætte pris på sine medarbejdere – og at vise det. Det er der mange måder at vise på, men mange virksomheder vælger blandt andet at vise det ved hjælp af gaver eller bonusser. Det kan også være, at det er juletid og der skal vælges firmagaver til de ansatte. Måske giver I gaver, når en medarbejder fylder rundt? Eller når en ny medarbejder bliver ansat eller forfremmet? Så er det rart at have nogle firmagaver liggende til den slags situationer.

 

Find den rette firmagave ud fra dit budget

Ligegyldigt hvilken anledning det er, så bliver firmagaver ofte værdsat af de ansatte. For hvem kan ikke lide at modtage gaver? Vis dine ansatte din taknemmelighed med en lækker firmagave. Når der skal vælges firmagaver, er det vigtigt at være opmærksom på hvilket budget I har til gaverne. I kan finde gaver ligegyldigt hvor stort et budget I har, men det er altid godt lige at orientere jer om efter hvad man kan få for jeres budget. Det kan også være, at I gerne vil have forskellige budgetter til henholdsvis påskegaverne, julegaverne og fødselsdagsgaverne. Firmagaver i den lave ende af prisskalaen kunne være en æske med lækkert chokolade eller små vaser eller glas til hjemmet.

 

Vis anerkendelse og få mere motiverede medarbejdere

Med et større budget kan man derimod tilbyde sine ansatte flotte designervarer som ure, højtalere, flotte termokander og serveringsskåle i god kvalitet. Firmagaver fås i alle priskategorier og varianter, så du kan give dine ansatte den perfekte gave. Ofte giver det også god mening, at de ansatte selv kan vælge deres gave. På den måde tager man også højde for de ansattes egen stil og egne behov. Dette bliver en mere og mere populær måde at give firmagaver på, da medarbejderne gerne selv vil have lov til at have indflydelse på deres gave. Budgettet bliver sat af firmaet, og der vil således være forskellige valgmuligheder for dine ansatte.

Find inspiration til dette års julegaver og se et stort udvalg af firmagaver herinde.

Få flere ideer her:

Giv en firmajulegave til medarbejder og store kunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.