Giv en firmajulegave til medarbejder og store kunder

Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)
Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver er en ganske almindelig ting i de fleste virksomheder. Særligt private virksomheder giver deres medarbejdere en lille gave, inden medarbejderne går på juleferie. Julegaver er dog en ting, som alle firmaer bør overveje om de ikke har plads til i budgettet. Måske kan man i mindre virksomheder overveje at skære ned på kopimaskinepapirforbruget og bruge pengene på firmajuleaver. Firmajulegaver betyder nemlig rigtig meget for medarbejderne også selvom de måske ikke kræver det. En firmajulegave er nemlig en god måde at anerkende virksomhedens medarbejdere på.

Gaver er altid en ekstra tak

Udover dine medarbejdere bør du også overveje, at give gaver til dine kunder. Hvis du som virksomhed har et nært forhold til dine kunder, så er det næsten en nødvendighed med julehaver, fordi det er noget som alle firmaer giver. Hvis du ikke giver en firmagave til dem, vil de ganske enkelt tro, at du har en uorganiseret virksomhed eller meget dårlig økonomi. Der mange muligheder for firmagaver. Du kan holde dig til de traditionelle 2 flasker rødvine eller chokolade. Det er en sikker vinder og lad være med at tro, at det er for kedeligt. Rødvin og chokolade er altid godt at få. Tænk hvor glad, du selvom ville blive for en af de to gaver. Desuden er det også langt bedre at få chokolade eller rødvin i stedet for en dårlig firmagave. Det er naturligvis svært at sige, hvad en dårlig gave er. Men en gave, der virker for billig eller dyr i forhold til virksomheden. Du skal også tænke på, hvem du giver gaverne til. Er dine medarbejdere meget unge, så skal du nok ikke gå efter salatsæt og salt og peberkværne og omvendt, hvis de er ældre, så er hættetrøjer og kasketter nok heller ikke en god ide.

Gør firmajulegaver til en tradition

Du kan gøre firmajulegaverne til en tradition. Du kan både gøre det til en juletradition ved eksempelvis at give det en bestemt dag. Du kan også gøre det til en tradition, at julegaven er for eksempel en go-car tur for hele virksomheden. Eller du kan vælge en bestemt ting, som medarbejderne får hvert år. Det kan være et stykke julepynt, som der kommer et nyt stykke af hvert år.

Find inspiration til firmajulegaver på nettet.

Læs meget mere om firmajulegaver via disse indlæg:

Find årets firmajulegave til dine medarbejdere

Få glade medarbejdere med en firma julegave

En tanke om “Giv en firmajulegave til medarbejder og store kunder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.