Giv dine medarbejdere gode personalegaver

Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)

Der er flere forskellige lejligheder, hvor man skal finde en god personalegave. Det vigtigste er at finde en gave, som vedkommende kan bruge. Hvis du eksempelvis skal købe personalegaver til jul, vælger mange at give alle medarbejdere det samme i gave. Det er nemlig være tidskrævende at købe alle medarbejdere en individuel gave. Når du giver alle medarbejderne det samme i gave, er det vigtigt, at du vælger noget, som alle kan bruge.

 

Gaver til alle

Det kan eksempelvis være et brætspil for hele familien, nogle gode flasker vin eller noget lækkert køkkenudstyr. Du kan også vælge at lade din medarbejdere selv bestemme, hvilken gave de vil have ved at give dem et gavekort. Der er også flere firmaer, som tilbyder forskellige julegavemuligheder. Så skal medarbejderne blot vælge, hvilken gave fra firmaet de vil, og så skal gaverne bare bestilles hjem.

 

Find gaveinspiration

Det kan være svært at finde de helt rigtige gaver til sine medarbejdere. Specielt hvis man ikke ved, hvad de ønsker sig. Heldigvis kan du finde masser af inspiration til gaveideer på nettet. Du kan finde inspiration fra forskellige artikler eller på forskellige blogs. Hvilken type gave, der er bedst at give, afhænger af i hvilken anledning gaven skal gives i. Er der tale om en julegave, er det helt fint med et gavekort. Men hvis der i stedet er tale om eksempelvis et jubilæum, kan det være en god ide at give en lidt mere personlig gave end for eksempel et gavekort. Hvis du eksempelvis ved, at medarbejderen er vinsamler, kan du give vedkommende en god flaske vin eller en vinreol.

Herinde finder du et stort udvalg af personalegaver.

 

Kig også i disse indlæg:

Kuglepenne med tryk får på subtil vis opmærksomhed

T-shirts med tryk spreder jeres budskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.