Firmagaver viser både omtanke og professionalisme

Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)
Firmagaver til forskellige lejligheder (foto: syddesign.dk)

Firmagaver er gaver, der har betydning for både afsender og modtager. Det er gaver, der giver mening, fordi de både har en praktisk anvendelse for modtageren og afsenderen. Afsenderen får en nødvendig opmærksomhed, mens modtageren får en gave med en praktisk dimension. På gaven er der højst sandsynligt logo og navn på. Navnet og logo er med til på en subtil måde at skabe opmærksomhed omkring brand og navn. Det er med til at skabe en rolig opmærksomhed, der står i modsætning til for eksempel reklamer på nettet eller fjernsynet, der kræver både tid, opmærksomhed og tålmodighed fra os. Anderledes står det med firmagaver, der ikke maskerer sig som trojanske heste, men snarere er ærlige og åbne. Det er sponsorerede gaver i en tid, hvor alt ellers er maskeret som noget andet.

 

Altid en anledning

Der kan være forskellige anledninger til at give firmagaver. Det kan være en god ide at give til højtider, jubilæer, kundebesøg eller andre sociale sammenhænge, hvor det formelle og det sociale falder sammen. Det er en måde at give sin virksomhed en særlig præsentation på og har dermed stor betydning for, hvordan virksomheden bliver anskuet. Derfor giver det ganske god mening at være nøjagtig med uddelingen af firmagaver. Gaverne må jo gerne passe til virksomhedens eget selvbillede.

 

Stort udvalg

På nettet kan man finde et stort udvalg af firmagaver. Her kan man finde firmagaver, der passer godt til formelle såvel som uformelle sammenhænge. Hvad enten det er firmagaver til ansatte eller til kunder, kan man være sikker på at finde noget blandt det store udvalg af t-shirts, kuglepenne, gavekurve, vine og alskens brugsvarer. Der vil uden tvivl være noget, der passer perfekt, og det handler vel bare om i sidste ende at få en gave, der er ærlig og ment.

 

Læs meget mere om firmagaver her

 

Find yderligere inspiration:

Find årets firmajulegave til dine medarbejdere

2 tanker om “Firmagaver viser både omtanke og professionalisme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.