Sæt pris på dine medarbejdere – giv en ordentlig firmagave!

Firmajulegaver findes i mange udgaver (foto: syddesign.dk)
Firmajulegaver findes i mange udgaver (foto: syddesign.dk)

Det er den tid igen, hvor dine medarbejdere skal have gaver. Om det er jule-, fødselsdags-, eller sommerferiegaver. Du bryder dig ikke om det. Ikke fordi du ikke kan lide dine medarbejdere eller ikke har lyst til at give dem gaver. Det elsker du! De bliver altid så glade. Nej, det er delen med at skulle finde på, du ikke bryder dig om. For du kan ikke bare give alle medarbejdere den præcis samme gave. Så bliver de nemlig ikke glade. Så hvad gør du?

 

 Spørg om hjælp

Der er altid medarbejdere på arbejdspladsen, der kender sine kollegaer bedre end dig. Spørg dem til råds, hvis ikke præcise gaver til den enkelte medarbejder, så i hvert fald inden for hvilken kategori de kunne tænke sig noget. Bitten fra Marketing kunne måske godt tænke sig chokolade fra Lakrids, eller studentermedhjælperen trænger til nye håndklæder, mens Henrik fra bogholderiet gerne bare vil have et gavekort til noget, han selv kan bestemme. Alternativt kan du også sende en spørgerunde ud til alle kollegaerne, hvor de kan vælge tre forskellige ting, de ønsker sig, og så vælge ud fra det. Eller du kan stille fem forskellige gaver op indenfor deres egen kategori, og dine medarbejdere kan så vælge én af de fem i gave.

 

Vælg-selv gaver giver en god oplevelse

Det vigtigste er sådan set, at du ikke giver firmagaver fra eget firma. Mange arbejdspladser ser det som et naturligt gode, at medarbejderne da bare kan få noget fra virksomheden, fordi jeres produkt er så fedt. Men når man arbejder med produktet 37 timer i ugen, så vil man måske gerne slippe væk fra det. Mulighederne er uendelige, og det er faktisk bare din fantasi og budgettet, der sætter grænsen for, hvad du kan give dine medarbejdere. Du kender dem bedst, så forsøg at virke overraskende. Måske ønsker de sig i virkeligheden bare en god fest med alt betalt?

 

 

Find den specielle gave til dine specielle medarbejdere

 

Kig videre herinde:

Kildevand med eget logo kan give god reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.