Det er dansk at give firmagaver til sine medarbejdere

Det er ved at være tid til firmajulegaver (foto: syddesign.dk)
En gave fra firmaet er altid velanset (foto: syddesign.dk)

En gave pakket ind i papir og bånd bliver alle glade for. Bare det at nogen har gidet at pakke noget ind til en bliver man glad for, og faktisk virker gaven allerede inden, den er pakket ud. Den effekt det har, bare at give en gave er, at folk bliver glade for at få noget. Så er det måske ikke så vigtigt, hvad det lige er, men at nogen har tænkt på en og derfor giver en en gave, er en stor ting for mange.

 

Marker højtidelige lejligheder

Derfor er det også en god idé at give en god, dansk firmagave til sine kollegaer og medarbejder. Firmagaver er en dansk ting og trender højt blandt medarbejderne. Firmagaven skal ikke være noget stort. Det skal bare være en anerkendelse af en som medarbejder. Du må endelig ikke bruge en firmagave som lønforhøjelsen. Det duer ikke. Det er vigtigt, at firmagaver er en lille ekstra ting, der ikke siger andet end: tak fordi, du er med os.

 

Danske firmagaver til store kunder

Det er ikke kun dine medarbejder, der godt kan lide at få en gave. Det kan dine kunder temmelig sikker også. Køb firmagaver til dine store kunder. Du kan også som forretningsvirksomhed give noget væk til alle kunder i eksempelvis juletiden eller, når I har fødselsdag. Det at give noget giver en meget positiv effekt på modtageren. Særlig når det ikke er noget, der er forventet og særligt, når du som giver ikke forventer at få noget igen.

 

Hos Syddesign er de gode til firmagaver. Du kan finde mange forskellige. Prøv med en dansk firmagave. Kig hele Syddesign katalog igennem. Du finder helt sikkert noget til dine kollegaer eller kunder. Gå ind på Syddesigns hjemmeside,  klik ind på deres webshop her

 

Få mere inspiration:

Reklamegaver er funktionelle og opmærksomhedsskabende gaver

En tanke om “Det er dansk at give firmagaver til sine medarbejdere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.